• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2024

17:25

Đilas sav pocepan u realnosti! Bulatović: Sanja Vučićevu popularnost i poziciju!

Informer

Politika

Đilas sav pocepan u realnosti! Bulatović: Sanja Vučićevu popularnost i poziciju!

Podeli vest

Narodni poslanik Dejan Bulatović raskrinkao je tajkuna i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i poručio mu da on samo sanja popularnost i poziciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Već čitavu deceniju slušamo od Dragana Đilasa kako je vlast Aleksandra Vučića „pri kraju“ i kako će se uskoro slaviti sloboda. Čitavu deceniju, s druge strane, ne čujemo koji je epilog afere „Bulevar“ u kojoj su Beograđani pretrpeli milionsku štetu, dok su računi Dragana Đilasa eksplodirali pod navalom stotina miliona evra. Nismo čuli od Đilasa ni kako to da metro, čiju izgradnju toliko kritikuje, nije bar započet dok je on bio gradonačelnik Beograda. Nije nam u protekloj deceniji ni objasnio kako je i zašto unakazio Demokratsku stranku, zašto se zaista vratio u politiku i zašto odbija da leči patološku mržnju koju ima prema Aleksandru Vučiću?

 O svemu Dragan Đilas govori, ali nikako da kaže kako je rasturio opoziciju. Puna su mu usta Aleksandra Vučića, ali ne govori kako je moguće da je njegova Marinika Tepić zahtevala od Viole Fon Kramon uvođenje sankcija za sopstveni narod i državu. Kaže Đilas, citiram “… Vučić laze jer mu se ljulja vlast pa se onda “ljuljaju” i milijarde evra koje je uzeo”. Gde su dokazi za ove monstruozne klevete? Gde su dokazi da je Aleksandar Vučić bespravno prisvojio jednu šibicu, a kamoli te izmišljenje milijarde!? Dokle će trajati ove klevete i napadi na predsednika Vučića od strane duboko poremećenog i od mržnje obolelog Dragana Đilasa koji sam sanja te neviđene milijarde?
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što vidimo, dan i noć radi. Odlazi podjednako u svaki deo Srbije, u velike gradove ali i u najzabačenije predele i otvoreno razgovara sa ljudima, što neretko prenose i televizije. Bez nameštaljki, bez scenarija i bez moranja, kako Đilas često insinuira. Predsednik radi za platu, a ono što mene interesuje je za šta radi Dragan Đilas? Za koliko tačno taj loš čovek pokušava po svaku cenu da sruši svaki interes i dobro ove zemlje? Koliko miliona i milijardi košta ta mržnja prema Aleksandru Vučiću?

 
Jedina cirkuska predstava koja se izvodi jeste pod dirigentskom palicom vlasnika opozicionog cirkusa Dragana Đilasa koji i osmišlja tačke Mariniki Tepić, Ćuti, Srđanu Milivojeviću i ostalim političkim nakaradnim kreaturama koje je okupio a sve sa ciljem nasilnog sklanjanja Vučića sa vlasti. Bivši gradonačelniče, bivši ministre, bivši predsedniče Demokratske stranke i bivši prijatelju, mnogo si loš čovek i narod Srbije te neće, sramota ih je što uopšte postojiš i što se pojavljuješ. Tvoja politička karijera je završena - naveo je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija