• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2024

20:57

Šef diplomatije Marko Đurić za Informer: Najoštrije osuđujem fizički napad na ambasadorku Šarac u centru Madrida

Masha Bandjur

Politika

Šef diplomatije Marko Đurić za Informer: Najoštrije osuđujem fizički napad na ambasadorku Šarac u centru Madrida

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić najoštrije je osudio fizički napad na ambasadorku Srbije u Španiji Irenu Šarac, koji se dogodio danas popodne u Madridu.

"Najoštrije osuđujem fizički napad na ambasadorku Šarac u centru Madrida. Zahtevamo od svih nadležnih punu istragu i odgovornost za ovaj nečuveni incident i akt nasilja prema najvišem diplomatskom predstavniku naše zemlje", izjavio je šef srpske diplomatije Marko Đurić za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija