• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

14:00

Zvanično pale sve maske! Ovo nema nikakve veze sa ekologijom: Đilas, Marinika, Savo Rokfeler, Kokanović i Petković napravili koaliciju za rušenje Vučića!

ataimages

Politika

Zvanično pale sve maske! Ovo nema nikakve veze sa ekologijom: Đilas, Marinika, Savo Rokfeler, Kokanović i Petković napravili koaliciju za rušenje Vučića!

Podeli vest

Zvanično su pale sve maske i otkriveno je da protesti nemaju nikakve veze sa ekologijom, već da su samo paravan Draganu Đilasu, Mariniki Tepić, Savu Manojloviću, Zlatku Kokanoviću i Nebojši Petkoviću da naprave koaliciju za rušenje predsednika Aleksandra Vučića!

Prema saznanjima tajkunske Nove, opozicione parlamentarne stranke održale su niz sastanaka prethodne nedelje kako bi koordinisale zajedničko delovanje u narednom periodu, a sve u cilju aktivnijeg učešća u demonstracijama, zvanim borba protiv namere da se otvori rudnik litijuma.

Pored partija koje su deo aktuelnog saziva Skupštine Srbije, na sastancima su učestvovali i pokret „Kreni-promeni", odnosno lider ovog pokreta Rokfeler Savo Manojlović i predstavnici Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS), lažni ekolozi Zlatko Kokanović i Nebojša Petković.

Foto: printscreen

 

Predstavnici opozicionih stranaka u Skupštine Srbije održaće sutra konferenciju za medije na kojoj će najaviti niz akcija u cilju sprečavanja iskopavanja litijuma u Srbiji, a jedna od njih biće i zahtev za održavanje sednice paralementa na kojoj će se raspravljati o ovoj temi.

Oni su ovim dokazali da proteste koje organizuju nemaju nikakve veze sa ekologijom, već da služe samo kao podloga kako bi krenuli u nasilno rušenje aktuelne vlasti, i to na ulicama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija