• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

18:01

Tadić promenio ploču! Tvrdi da je Briselski sporazum kriv za demontažu Srbije na KiM, a 2013. se hvalio sa tim sporazumom (VIDEO)

ATAIMAGES

Politika

Tadić promenio ploču! Tvrdi da je Briselski sporazum kriv za demontažu Srbije na KiM, a 2013. se hvalio sa tim sporazumom (VIDEO)

Podeli vest

Tokom svog najnovijeg gostovanja na tajkunskim medijima Boris Tadić je ispričao neku novu verziju priče o Briselskom sporazumu u odnosu na onu koji je govorio 2013. godine.

09.09.2024. - Nova S - Boris Tadić:

"Kosovo će biti izgubljeno onda kad se potpiše akt priznanja ali u suštinskom smislu je od 2012. demontirano manje-više sve Briselskim sporazumom!"

11.10.2013. - Glas Amerike - Boris Tadić:

"Smatram da je pozitivna stvar to što je sadašnja Vlada postigla Briselski sporazum! Napominjem da je to politički proces kog je ZAPOČELA PRETHODNA VLAST dijalogom sa Prištinom, kao i inicijativama u UN!"

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija