• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2024

14:58

Kurti sa oklopnim vozilima u severnom delu Mitrovice! Ovo je pokazivanje sile, kosovski batinaši blokirali ceo grad!

Reuters

Politika

Kurti sa oklopnim vozilima u severnom delu Mitrovice! Ovo je pokazivanje sile, kosovski batinaši blokirali ceo grad!

Podeli vest

U severnom delu Kosovske Mitrovice trenutno se nalazi i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, saznaje Informer.

Aljbin Kurti se nalazi u severnom delu Kosovske Mitrovice. On je sa svojim ministrima iz Samoopredeljenja Svečljom i Krasnićijem boravio u jednom novootvorenom lokalu koji se nalazi na samom šetalištu u severnom delu Kosovske Mitrovice koji je otvorio Albanac.

U pitanju je lokal brze hrane. On je tu svratio na ručak. Grad je bio totalno zatvoren i opkoljen sa svih strana. Nakon toga su se zaputili u zgradu opštine Severna Mitrovica, sa svim policajcima, gde će imati zatvoreni sastanak

Kako ističe novinar TV Most i dopisnik Informera, Lazar Stević, ovo je samo nastavak represije, nastavak torture, nastavak pokazivanja sile.

- Ovoliko specijalnih jedinica tzv. kosovske policije samo zbog posete njegove, da bi došao da ruča u Mitrovicu... Blokirali su ceo grad. Više od 30 oklopnih vozila je bilo. 

Pored predsednik Srpske demokratije Aleksandra Arsenijevića, uhapšen je i Ivan Orlović iz iste stranke.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija