• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

16:03

(VIDEO) Da nije smešno, bilo bi tužno! Opozicija potpuno izgubljena, ne znaju šta rade, traže da se u zakon ubaci laž koju su lično demantovali

printscreen / ata images

Politika

(VIDEO) Da nije smešno, bilo bi tužno! Opozicija potpuno izgubljena, ne znaju šta rade, traže da se u zakon ubaci laž koju su lično demantovali

Podeli vest

Srpska opozicija gubi tlo pod nogama!

Dokaz za ovu tvrdnju je i to što su juče u srpskom parlamentu predali Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, u kome je navedena notorna laž.

O tome govori video snimkak koji objavljujemo, a u kome se vidi kako je predsednica Skupštine Ana Brnabić raskrinkala masnu laž o tome da će prilikom iskopavanja litijuma sumporna kiselina biti tretirana na 250 stepeni.

Ono što celu stvar čini još strašnijom je činjenica da je neistinu o 250 stepeni demantovala upravo opozicionarka koja je isti laž i izrekla, Dragana Đorđević.

Pogledajte video.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija