• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2024

18:51

Srpskim mladićima sa KiM određen kućni pritvor! Kurtijevi policajci ih tukli, pa zatvorili

printskrin/kosovoonline

Politika

Srpskim mladićima sa KiM određen kućni pritvor! Kurtijevi policajci ih tukli, pa zatvorili

Podeli vest

Četvorici mladića koji su uhapšeni u noći između 9 i 10 septembra, Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je meru kućnog pritvora.

Čeka se preuzimanje presude, koja se trenutno prevodi sa albanskog na sprpski jezik, i da porodice donesu pasoše mladića kao garant da neće napustiti tzv Kosovo. Nakon toga će ih policija prebaciti do mesta stanovanja.

Podsećamo, četvorica mladića - M. M. (19), L. K. (19), V. J. (21), R. N. (20), privedena su u noći između 9 i 10 septembra. Aljbin Kurti je poslao svoje teroriste obučene u uniforme 'kosovske policije' da brutalno pretuku četvoricu srpskih mladića na severu pokrajine, koje su zatim oteli i sproveli u zatvor zbog navodnog "napada na službeno lice"!?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35