• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2024

15:34

Ovako je Đilas govorio pre godinu dana: Ja o litijumu nemam pojma, a kada se pojavi tehnologija, treba da ga kopamo! (VIDEO)

printscreen

Politika

Ovako je Đilas govorio pre godinu dana: Ja o litijumu nemam pojma, a kada se pojavi tehnologija, treba da ga kopamo! (VIDEO)

Podeli vest

Lider opozicije i tajkun Dragan Đilas gostujući na RTV Podrinje Loznica još 10. marta 2023. godine rekao je da o litijumu nema pojma, ali da, kada se pojavi tehnologija, treba da se kopa

Kako je rekao, ne krije da je 2017. u intervjuu pričao o tome da litijum može da bude razvojna šansa Srbije, jer će sve prelaziti na struju i na baterije.

- Ja sam siguran da će jednog dana postojati tehnologija, jer je litijum neophodan, pa će se vaditi i u Nemačkoj i svuda, koja neće zagađivati sredinu. I mislim da je šansa da, kada dođemo do te tehnologije da to može da se radi ovde. Sada trenutno ne znam dovoljno, ne volim da pričam o stvarima koje ne znam, ne mogu da pričam o tome kako se operiše srce jer nisam hirurg, ne mogu da vam pričam kako se snima film jer nisam režiser, tako ne mogu o tome šta ta tehnologija omogućava i neomogućava, ja mogu da pričam o onome što sam pročitao. Trenutno ne znam - izjavio je tada Đilas.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija