• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2024

08:42

E moj Miloše, mali francuski pužiću! Bakarec rasturio lažnog patriotu: Dok si ti pio vino na Šanzelizeu, Vučić se junački borio protiv NATO zločinaca!

Masha Bandjur

Politika

E moj Miloše, mali francuski pužiću! Bakarec rasturio lažnog patriotu: Dok si ti pio vino na Šanzelizeu, Vučić se junački borio protiv NATO zločinaca!

Podeli vest

Narodni poslanik Nebojša Bakarec oglasio se putem Fejsbuk naloga i odgovorio lažnom patrioti Milošu Jovanoviću, koji je izjavio "kako je predsednik Aleksandar Vučić najveća pretnja za odbranu nacionalnih interesa Srbije".

Bakarec je poručio Jovanoviću da je zapravo najveća pretnja za odbranu nacionalnih interesa Srbije upravo on sam, kao i kukavice i prodane duše kao što je on, a to je najbolje pokazao 1999. godine.

- E moj Miloše, mali francuski pužiću, najveća pretnja za odbanu nacionalnih interesa Srbije i srpskog naroda su prodane duše i kukavice kao što si ti. Najveća pretnja je tvoj vlasnik Đilas.

Kako se "brane nacionalni interesi", najbolje si pokazao ti, 1999. godine, kada si imao 23, i kada si sramno pobegao iz Srbje u tvoju domovinu Francusku. Tako si ti Miloše 1999. godine, kada je Srbiju i srpski narod, napao zločinački NATO, bio pretnja za odbranu nacionalih interesa, jer da su svi kukavički pobegli u inostranstvo kao ti, Srbiju i srpski narod ne bi imao ko da brani. Za razliku od tebe, Vučić nije pobegao, nego se junački borio protiv NATO zločinaca, dok si ti pio vino na Šanzelizeu i ždrao puževe i žablje batake.

Svako može da pobegne kada je teško. To je lako. Vučić je 1999. godine, odabrao da ostane i brani zemlju. I ja isto. Mogao sam da pobegnem kod oca u Nemačku, ali sam odabrao da ostanem. Mi za razliku od tebe nemamo rezervnu otadžbinu. Zato odskakući mala kukavička francuska žabice, nazad u baru iz koje potičeš i ne pokušavaj da ometaš predsednika Vučića u odbrani nacionalnih interesa. Ti francuski pužiću, eventualno, odgmiži u tvoju rezervnu domovinu, i brani njene interese, ako možeš - napisao je Bakarec.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija