• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2024

12:04

ODGOVOR NA UDARNO PITANJE: Zašto je u Hrvatskoj priveden Sergej Trifunović?!

Ata images

Politika

ODGOVOR NA UDARNO PITANJE: Zašto je u Hrvatskoj priveden Sergej Trifunović?!

Podeli vest

Glumca Sergej Trifunović je tokom noći uhapšen na granici, nakon što je pokušao da izađe iz Srbije i pređe u Hrvatsku. Zbog čega je Trifunovića sada uhapšen, glavno je pitanje?

Naime, kako navodi "Slobodna dalmacija", njega sada terete zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu kada je konačno doputovao u Srbiju nakon problema koji je prošlog septembra imao s policijom i psom u Splitu.

Trifunović je znao da mu 8. septembra ističe godina dana zabrane ulaska u Hrvatsku i u zemlje evropske unije te je odmah nakon par dana pokušao ponovo da uđe.

Nije pozanto da li mu je Hrvatska bila krajnja destinacija, ili samo zemlja kroz koju bi prošao do krajnje destinacije, a kako navode njihovi mediji, on će to danas otkrioti na sudu, gde će biti sprovede.

Podsetimo, Trifunović, je u dva dana prošlog septembra u Splitu prošle godine počinio pet prekršaja Zbog držanja psa bez nadzora na Kašteletu i vređanja policijskih službenika kažnjen je s novčanom kaznom od 500 evra i 50 evra sudskih troškova da bi par sati nakon toga istog psa u Bosanskoj ulici držao bez nadzora i povoca te je kažnjen s 200 evra.

Kako je platio kaznu odmah komunalnim policijcima, ispada da ga je ta kazna koštala 130 evra jer se naplaćuju dve trećine kazne.

Trifunović je bio aktivan nakon toga na društvenim mrežama i to još dok nije otišao iz Hrvatske vređajući splitske policajce pa kažnjen treći put. Kaznu od hiljadu evra platio je na graničnom prelazu Bajakovo nakon čega se ponovno oglasio na društvenoj mreži.

Hratskim službenicima je zasmetalo i Trifunovićevo oglašavanje, nakon što se vratio u Srbiju i njegove objave na Instagramu. Kako se navodi, "on je dao na volju pljuvati obilno i sistematski po svemu i svačemu što je bilo vezano za policijski rad hrvatske policije i njihovo postupanje prema njemu".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija