• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2024

08:07

Grenel za Informer: Situacija po pitanju KiM bila bolja za vreme Trampa, nisam siguran da Kamala zna gde je Balkan

Printscreen

Politika

Grenel za Informer: Situacija po pitanju KiM bila bolja za vreme Trampa, nisam siguran da Kamala zna gde je Balkan

Podeli vest

Bivši izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel izjavio je za Informer da je situacija po pitanju AP Kosova i Metohije bila bolja za vreme administracije bivšeg predsednika Donalda Trampa i da nije siguran da potpredsednica SAD i demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris "uopšte zna" gde je Balkan.

- Razočaran sam što je sve ono što je Tramp dobro uradio u regionu pokvareno. Ne moram da govorim ni vama, ni mojim prijateljima Albancima, uopšte ljudima u regionu da je situacija lošija pod Bajdenovom administracijom. Nisam siguran da Kamala Haris uopšte zna gde je Balkan. To me čini veoma tužnim jer nije fokusirana na to pitanje. Nema sumnje da su stvari bile bolje pod Trampom, za šta je odgovorna Bela kuća - rekao je Grenel i dodao:

- Srbija i Amerika imaju dobre odnose, bez obzira ko je na čelu SAD. To je duboko utemeljen odnos - kazao je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija