• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2024

17:17

Ćuta slaže čim zine! Tri dana priča jedno, pa se četvrti predomisli - Imaš li prst obraza ekološki talibanu? (VIDEO)

video printscreen

Politika

Ćuta slaže čim zine! Tri dana priča jedno, pa se četvrti predomisli - Imaš li prst obraza ekološki talibanu? (VIDEO)

Podeli vest

Samozvani ekološki taliban i lider takozvanog "Ekološkog ustanka" Aleksandar Jovanović Ćuta još jednom je pokazao i dokazao kako čim usta otvori - slaže!

Tako je samo pre četiri dana, tačnije na sednici Narodne skupštine održanoj u ponedeljak Ćuta izjavio: 

- U Jovankinoj vili, gospođo Brnabić, koja više nije državna, nego ste je platili i sad ste vlasnik te vile. Ja Vas pitam: Odakle Vam pare za tu vilu? Od kojih para Vi to plaćate i kupujete vilu? I koliko to košta - rekao je Ćuta.

Potom, samo dan kasnije, u utorak, na sednici Ćuta izgovara:

- Gospođo Raguš, mogu Vama da se obratim? Ovo je Jovankina vila na Dedinju. Od skora, ovo više nije državna imovina, već ona sirota žena sa Dedinja, predsednica parlamenta, postala vlasnica vile. Koliko košta vila, pitam gospođu Brnabić - rekao je Ćuta.

Zatim, u četvrtak je nastavio sa svojim provokacijama bez i jednog jedinog dokaza za svoje tvrdnje.

Međutim, to totalnog obrta u Ćutinim tvrdnjama dolazi već u petak!

- Što se tiče Vaše vile na Dedinju, Vi NISTE VLASNIK Jovankine vile na Dedinju. Vi ste vlasnik stana - rekao je Ćuta i još jednom dokazao da slaže čim zine!

Potom, Ćuti se obratila i sama predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić koja mu se zahvalila na svemu što je pokazao poslednjih dana i istakla da su se pred građanima Republike Srbije ljudski dogovorili da kada se pokaže i dokaže da ona nije vlasnica Jovankine vile, da će od Ćute dobiti izvinjenje, koje naravno nije dobila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija