• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2024

12:49

Vučić nas je pobedio na sopstvenom terenu! Hrvati pobesneli, Plenković na udaru: Ja ne znam šta je on radio!? (VIDEO)

printscreen

Politika

Vučić nas je pobedio na sopstvenom terenu! Hrvati pobesneli, Plenković na udaru: Ja ne znam šta je on radio!? (VIDEO)

Podeli vest

Boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Dubrovniku na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa i dalje je tema broj jedan u hrvatskim medijima, kao i među hrvatskim političarima.

Tako se pojavio na društvenim mrežama video na kojem se rešaju hrvatski političari koji priznaju da je Aleksandar Vučić porazio Hrvatsku i to usred Dubrovnika, te za sve krive svog premijera Andreja Plenkovića.

Prednjači Domovinski pokret, koji najavljuje da će o svemu razgovarati sa koalicionim partnerima.

Šta su sve imali da poruče hrvatski političari, pogledajte u video snimku ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka