• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2024

11:13

Poseta Msvatija III simbol je jačanja prijateljskih odnosa između Srbije i Esvatinija! Predsednik Vučić nakon svečanog dočeka kralja ispred Palate Srbija

Tanjug

Politika

Poseta Msvatija III simbol je jačanja prijateljskih odnosa između Srbije i Esvatinija! Predsednik Vučić nakon svečanog dočeka kralja ispred Palate Srbija

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas Njegovo Veličanstvo kralja Msvatija III od Kraljevine Esvatini.

"Dobro došli u Srbiju, Vaše Veličanstvo. Poseta kralja Msvatija III simbol je jačanja prijateljskih odnosa između Srbije i Esvatinija i otvoriće vrata za unapređenje svih vidova saradnje", napisao je predsednik i dodao:

"Razgovaraćemo o ključnim temama kao što su ekonomija, nauka, inovacije i tehnološki razvoj. Očekujem da će potpisivanje bilateralnih dokumenata između Vlade Srbije i Vlade Esvatinija o saradnji u oblastima trgovine i investicija, obrazovanja, turizma, telekomunikacija, veštačke inteligencije doneti nove projekte i inicijative koje će obogatiti naše odnose", poručio je. 

 

 


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija