• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2024

19:04

Pojedinci na ulici pokušavaju da kreiraju stanje neuređenosti i haosa! Ministarka Maja Popović reagovala na skandalozno ponašanje opozicije!

Ministarstvo pravde

Politika

Pojedinci na ulici pokušavaju da kreiraju stanje neuređenosti i haosa! Ministarka Maja Popović reagovala na skandalozno ponašanje opozicije!

Podeli vest

Maja Popović, ministarka pravde, oglasila se povodom blokada koje su danas organizovali lažni ekolozi u Preljini i u Brezjaku.

- Neodgovorni političari i takozvani ekolozi ponovo su posegli za metodama političke borbe koje nisu ništa drugo nego maltretiranje i iživljavanje nad građanima u Preljini i Brezjaku - istakla je ministarka i dodala:

- Prava na mirna, demokratska okupljanja zagarantovana su Ustavom i zakonima naše države, ali sve dok ne ugrožavaju prava ostalih građana da se slobodno kreću. Pojedinci na ulici pokušavaju da kreiraju stanje neuređenosti i haosa, ali naglašavam da je Srbija demokratska i pravna država, te da su nadležni organi dužni da reaguju. Iako se često pozivaju na demokratije u zemljama zapadne Evrope, na ovim primerima jasno se vidi da njih demokratija ne interesuje, već lični interesi i politikanstvo - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija