• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2024

20:38

UDARNA VEST! Sutra telefonski razgovor Vučića i Putina!

reuters/Informer.rs

Politika

UDARNA VEST! Sutra telefonski razgovor Vučića i Putina!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sutra telefonom sa liderom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Prema našim informacijama dvojica državnika razmeniće mišenje o svim aktuelnim temama, sa posebnim akcentom na regionalne teme, kao i o nepovoljnoj situaciji u kojoj se nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Prvi čovek Rusije juče je, inače, uputio srdačnu čestitku svom srpskom kolegi povodom 80-te godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. On je tom prilikom podsetio da su se Rusi i Srbi, rame uz rame, zajedno borili protiv neprijatelja, a naglasio je i da je zadovoljan odnosom srpske vlasti prema palim herojima Crvene armije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je, inače, pozivnicu za učešće na Samitu BRIKS koji se održava u Kazanju 23. i 24. oktobra. Vučić je rekao da će odluku o svom odlasku na Samit doneti uskoro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija