• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2024

10:33

HEJTERI VELIČAJU NASILJE! Besraman prilog na tajkunskoj televiziji: Šolakovci likuju zbog napada na novinarku Informera! (VIDEO)

Printscreen

Politika

HEJTERI VELIČAJU NASILJE! Besraman prilog na tajkunskoj televiziji: Šolakovci likuju zbog napada na novinarku Informera! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkunski opozicioni mediji veličaju nasilje na njihovim blokadama, te maltretiranje građana i napad na novinarku Informera Branku Lazić opisuju kao nešto sasvim normalno i preko potrebno.

Na tajkunskoj Šolakovoj Nova TV pušten je prilog sa blokada u kojima je napad na novinarku Branku Lazić, kao i divljačko ponašanje lažnih ekologa, okarakterisano kao nešto sasvim normalno.

- Jedan gospodin želeo je automobilom da prođe, a kada su mu demonstranti objasnili da to nije moguće umešala se novinarka televizije Informer koja je verbalno napadnuta. Njoj aktivisti nisu dozvolili da postavi pitanje ni okupljenima, ali ni tom gospodinu, duvali su u vuvuzele, trube i pištaljke. Nekoliko minuta nakon verbalnog incidenta i verbalnog koškanja blokada je prekinuta - navodi se u prilogu.

Pogledajte video i uverite se sami:

Podsetimo, Branka Lazić otišla je na teren u pompezno najavljivani protest opozicije kako bi izveštavala sa blokada puteva u Brezjaku, ali ju je grupa demonstranata opkolila i vređala. Napad na našu novinarku možete pogledati OVDE.

Foto: printscreen

Novinarka Informera Branka Lazić

----------------------------------------

OVO MOŽDA NISTE VIDELI - Kako mediji Dragana Šolaka veličaju nasilje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27