• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2024

14:34

Čast mi je što sam deo ovako velike porodice! Vučević čestitao slavu SNS-a

Tanjug

Politika

Čast mi je što sam deo ovako velike porodice! Vučević čestitao slavu SNS-a

Podeli vest

Predsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević čestitao je danas slavu Sveta Petka svima koji slave, uključujući članove SNS-a koji je proslavljaju kao stranačku slavu.

- Naša kuća je bogata emocijama, ljudskom snagom i potencijalom. Srpska napredna stranka je privilegovana što kao velika stranka, kao jedna velika porodica, za zaštitnicu svoje kuće ima ženu svetiteljku, Svetu mati Paraskevu. I naša Srbija je ženskog roda. Ponosan sam na to što je Sveta mati naša zaštitnica i što nas opominje, bar jednom godišnje, da se saberemo i okupimo, da zaboravimo na lične sujete. Siguran sam da će sve nas, ako je budemo dostojni i verni, čuvati i ubuduće. Borimo se za veru, za sve vere jer bez vere nema ni uspeha - napisao je Vučević na svojoj Instagram stranici.

Foto: Informer

 

Dodao je da vremena pred nama neće biti laka, ali da to ne znači da imamo pravo da izgubimo veru.

- Čast mi je što sam deo ovako velike porodice koja, kao i sve porodice, ima i vrline i mane, ali je spremna da menja sebe na bolje vođena jedino i isključivo ljubavlju i željom za napretkom naše Srbije i još boljim životom svih njenih građana. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave - poručio je premijer.

 

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas je sečenjem slavskog kolača obeležena stranačka slava Sveta Petka.

Ovogodišnji domaćin slave je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević, a sečenju slavskog kolača prisustvovali su predsednik stranke Miloš Vučević, kao i brojni stranački funkcioneri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija