• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

12:04

Tajkunski licemeri dotakli dno: Sada im smeta i slavska trpeza SNS, a sa ushićenjem su prenosili prežderavanje lažnih ekologa na livadi! (VIDEO)

Nova S video printscreen/printscreen

Vesti

Tajkunski licemeri dotakli dno: Sada im smeta i slavska trpeza SNS, a sa ushićenjem su prenosili prežderavanje lažnih ekologa na livadi! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkunski licemeri i lažovi dotakli su dno u svojim izveštavanjima pa im sada smeta bogata trpeza koju je Srpska napredna stranka imala na stranačkoj slavi Sveta Petka, a nije im smetalo izležavanje i prežderavanje lažnih ekologa na livadi.

Tajkunski mediji su po ko zna koji put pokazali svoje licemerstvo i koliko lažu narod Srbije. Oni su u svojim medijima na najsramniji mogući način preneli atmosferu sa slave Sveta Petka koju slavi Srpska napredna stranka i napisali sraman naslov " Na slavi SNS raskošna trpeza, a građani neka jedu parizer i dva jaja: Kako izgleda kad se naprednjaci vesele i slave". 

Foto: printscreen

Tajkunski mediji

Istog dana 120 km dalje lažni ekolozi su se prežderavali na livadi sa gulašem, kolenicama i pasuljem i taj događaj su sa ushućenjem preneli tajkunski mediji. Onda im to nije smetalo da izveštavaju, a slavska trpeza SNS jeste?! Licemerje da ne može biti veće!

Foto: printscreen

Tajkunski mediji izveštavaju iz Gornjih Nedeljica

- Na ovom saboru, saborski kao i do sada. Mogao bih da pominjem i šta se jelo. Jeo se gulaš od 25 kilograma mesa, bilo je dvadesetak kilograma kolenica u pasulju. Bilo je tu i prasećeg pečenja - poručio je tajkunski reporter sa ushićenjem.

Podsećamo, juče je u prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu obeležena slava naprednjaka Sveta Petka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set