• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

03.03.2019

19:29

SVEČANOST U KRUŠEVCU:  Bratislav Gašić donirao uniforme za kruševačke komunalne policajce

Vesti

SVEČANOST U KRUŠEVCU: Bratislav Gašić donirao uniforme za kruševačke komunalne policajce

Podeli vest

Bivši gradonačelnik Kruševca , a sada aktuelni direktor BIA Bratislav Gašić, danas je uručio komplete novih letnjih uniformi pripadnicima Komunalne policije u Kruševcu. Uniforme su lična donacija Bratislava Gašića

Ovim su, pripadnici Komunalne policije u Kruševcu prvi put od formiranja službe, pre osam godina, dobili komplete novih uniformi koje su im svečano uručene u gradskoj skupštini.

- Reč je o ličnoj donaciji bivšeg gradonačelnika Bratislava Gašića , koji je ispunio obećanje dato u januaru. Za sve pripednike obezbedio je novu letnju uniform- rekla je Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca i dodala: -Dobili su kompletno sve što im je potrebno, što ih čini vidljivim i prepoznatljivim - majce , pantalone, podjakne, jakne, obuću.

Foto: Foto: Grad Kruševac

 

Zahvaljujući se na donaciji u ime dvadeset i šestoro kolega, među kojima su i tri dame, Zoran Milenković je naglasio da opremljenost komunalne policije igra važnu ulogu u terenskom radu i istakao da će se i nadalje truditi da služe svom gradu i sugrađanima.

Prema rečima Bratislava Gašića, direktora BIA, koji se na čelu Grada Kruševca nalazio od 2012. do 2014. godine , posao koji komunalna policija obavlja u mnogome doprinosi uređenom izgledu grada koji će ove godine proslavljati 630 godina od Kosovskog boja i niz značajnih jubileja što zahteva sređen javni prostor.

Na sastanku sa gradskim rukovodstvom najavljena je i nabavka nove zimske opreme za komunalnu policu u skladu sa standardima službe, ali i značajni infrastrukturni radovi.

 

KULTURNI CENTAR KRUŠEVAC: Slovo ljubve za Sanju Maksimović




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Svaka čast Bratislavu Gašiću na donaciji komunalnim službama u Kruševcu. Pokazao je domaćinsku brigu.

Milena

pre 5 godina

Gašić je ovom donacijom značajno unapredio komunalnu policiju, nadam se da ce ubuduće imati još bolje rezultate.

Anastasia

pre 5 godina

Svakako znacajno je,sto je komunalna policija dobila nove uniforme.Sadasnja vlast,za razliku od predhodne radi svoj posao odgovorno.

Maja

pre 5 godina

Bravo! Dok opozicija napada komunalne radnike, vlast onjima brine!

Vladimir

pre 5 godina

Uzasni ovi radikali nemaju sta da rade uzasni su skroz.

tara

pre 5 godina

Svakom gradu treba ova sluzba jer je sve vise primera vandalizma na ulicama.

Jovana

pre 5 godina

Ovo su odlicne vesti! Oni su to i zasluzili svojim radom...

Marija

pre 5 godina

Komunalna policija i treba da ima adekvatne uniforme.

caca

pre 5 godina

Svaka cast Gasicu na tako plemenitom gestu!!!!!Lepo je videti i komunalne policajce u radnim uniformama!To je ogledalo srpskog sluzbenika i uliva vece poverenje kod gradjana Srbije!!!!

Svetlna

pre 5 godina

Kruševac je u vreme Bate Gašića doživeo najveći preporod, u svakom smislu, kakvu ne pamtimo , još od vremena kada se u Kruševcu izgradio stadion. Počeo je tada Kruševac da liči na Evropske gradove i da menja sliku o sebi kao gradu budućnosti. Sve što je Bata Gašić obećao, to je i ispunio kao i ovu donaciju danas, koja je namenjena , Komunalnoj policiji.

Ana

pre 5 godina

Svaka čast, nove uniforme će dobro doći pripadnicima komunalne policije.

bata1

pre 5 godina

Hvala mu. To je simbolicna cifra ako pokrades mnogo para.

Simi

pre 5 godina

Odakle ti pare Gasicu??? Koja je ovo mafija u Krusevcu postala da samo znate!!!!!

vitez

pre 5 godina

opremljenost komunalne policije igra važnu ulogu u terenskom radu i nadalje će se truditi da obezbede sva sredstva koja su neophodna,jer je to od vaznosti za uredjenost drzave..

Elena

pre 5 godina

Lepo, uvek je lepo kad se nešto lepo poklaoni.

Boško J

pre 5 godina

Nije ovo prvi put da Gašić donira građene Kruševca. U vreme dok je bio predsednik opštine Kruševca on nije primoa svoju platu nego je kupovao burme mladima kada su sklapali brakove.

mrav

pre 5 godina

To je jako lepo, oni su vise nego potrebni tom gradu.

vikica

pre 5 godina

Svakom gradu je potrebna dobro opremljena komunalna policija.

borko

pre 5 godina

Komunalna policija treba da bude adekvatno obučena.

Uros

pre 5 godina

Svaka cast Gasicu! Lep primer drugim celnicima koji su u mogucnosti da urade isto!

sloba

pre 5 godina

Vidi bogati? pa ti policajci ne rade na privatnoj stocnoj pijaci nego u drzavnoj ustanovi nebi trebalo da ti ljudi kupe uniforme od para decijeg dodatka.sta ima jos da im donora kad je i onako duznost drzave??? da to ispuni zakonski???

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set