• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nacionalist

26.06.2019

08:37

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA! Evo kakva će biti sudbina SRPSKOG NARODA, KOSOVA I RUSIJE!

Vesti

TAJNI SPISI PATRIJARHA PAVLA! Evo kakva će biti sudbina SRPSKOG NARODA, KOSOVA I RUSIJE!

Podeli vest

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za njegovog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim malo kojim ljudima se poveravao kad je reč o budućnosti i budućim događajima.

Na Kosmetu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca. Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijašiji, a uvid u dokumente ima svega nekolko ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo. Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj na ljude, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

VERNICI SVEDOČE O ČUDIMA NA GROBU PATRIJARHA PAVLA: On je svetinja, mnogima je pomogao i bolesne iscelio?!

Patrijarh je upozorio na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, što uključuje i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Pavle je takođe napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosmeta.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija nakon konačnog sukoba u kojima ćemo mi završtiti na strani pobednika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kurto

pre 4 godine

Opet spavao nepokriven i fantazirao u snu.Sve cudo do cudo.Pravi svetac

galenika

pre 4 godine

Izgleda da patrijarh nije čitao proročanstvo braće tarabića...ili je ovo pisao želje s ciljem da odagna strah kod srpskog naroda ?!

Vidovdan

pre 4 godine

Tajne spise treba čuvati u hramu Sv Save na Vračaru. Obređeni ljudi su već u poodmaklim godinama. Sve se slažem sa predlozima i mislima poč patrijarha Pavla (kojeg treba pod hitno, proglasiti Svecom, jer on to i jeste). Znam da će Rusija uspeti da ujedini pravoslavni narod i sačuvaju PRSVOSLAVLJE. Isto tako verujem da Kosovo i Metohija nikada neće biti van Srbije. Trpen-spašen...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set