• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedia.rs

27.11.2019

12:45

GDE ĆE IM DUŠA? Testerom mu u voćnjaku posekli 150 stabala šljive!

Vesti

GDE ĆE IM DUŠA? Testerom mu u voćnjaku posekli 150 stabala šljive!

Podeli vest

U selu Binovce kod Surdulice u jednom voćnjaku posečeno je 150 stabala šljive sorte stenlej, starIH četiri godine, koja su ove jeseni imala prvi rod, a vlasnik kaže da još uvek ne može da poveruje šta mu se dogodilo

On je izjavio za OK Radio da je iznenađen jer se nikome, kako kaže, nije zamerio, nikome nešto nažao učinio.

Iz Policijske uprave Vranje su potvrdili ovaj događaj uz navođenje da je rad na slučaju u toku. O slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.

Inače, kako prenosi ovaj vranjski portal, reč je o voćnjaku Duleta Trajkovića, predsednika Udruženja potomaka ratnika oslobodilačkih ratova od 1912 -1918 godine u Surdulici.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosta

pre 4 godine

Neverovatno da je lice na jednom sajtu potpisano kao ,,bugarin,, napisalo da treba da se poseku 150 srpskih glava. Ko remeti do sada dobre međunacionalne odnose između bugara i srba. Zar mi nemamo prava da slavimo oslobođenje u prvom svetskom ratu. Molim nadležne na nalogodavce ovog zlodela koji leži u bugarskim ekstremistima što pre pronađe. oszudi i kazni.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set