• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

14.04.2020

23:46

MILAN IVANOVIĆ, DIREKTOR KBC U SEVERNOJ MITROVICI: Porodica mi je zaražena, izolacija je jedini spas

Vesti

MILAN IVANOVIĆ, DIREKTOR KBC U SEVERNOJ MITROVICI: Porodica mi je zaražena, izolacija je jedini spas

Podeli vest

Porodica direktora KBC u Severnoj Mitrovici Milana Ivanovića zaražena je koronom. Najpre su se inficirala njegova deca Miljan i Danica, a zatim supruga i brat

Porodica Ivanović je u karantinu, dok se sin, koji je lekar, leči na Klinici za pulmologiju u Beogradu, a ćerka i supruga u Severnoj Mitrovici.

- Pre nekoliko dana virus je potvrđen kod moje supruge, koja je takođe lekar. Zatim se zarazio i moj brat doktor - kaže za Informer Milan Ivanović.


Njegov sin Miljan i ćerka Danica oporavljaju se i tokom lečenja, kako kaže, nije bilo većih komplikacija.
- Primaju adekvatnu terapiju i u sigurnim su rukama. Mada, moram priznati da sam se zabrinuo kada su se svi razboleli - kaže Ivanović.


On je ponovio apel struke da je izolacija najbolja preventiva.
- Na nama je da uradimo ono što je do nas, da ostanemo kod kuće i poštujemo mere stručnjaka i naše države Srbije - rekao je Ivanović.


U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji do sada je virus utvrđen kod 49 osoba. Jedan pacijent iz Severne Mitrovice se već izlečio. Preminule su dve osobe, po jedna u Severnoj Mitrovici i Leposaviću.


Opštine Severna Mitrovica i Zvečan su zbog povećanja broja obolelih i loše epidemiološke situacije proglasile karantin, a policijski čas je svakodnevan i traje od podneva do šest sati ujutru.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set