• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.04.2020

14:30

ODRŽAVANJE EGZITA U PREDVIĐENOM TERMINU JE NEREALNO! Novi Sad zvanično odložio Poljoprivredni sajam, žurka na Petrovaradinu još pod znakom pitanja!

Vesti

ODRŽAVANJE EGZITA U PREDVIĐENOM TERMINU JE NEREALNO! Novi Sad zvanično odložio Poljoprivredni sajam, žurka na Petrovaradinu još pod znakom pitanja!

Podeli vest

Najveće manifestacije iz različlitih oblasti koje bi u narednom periodu trebalo da budu održane u Novom Sadu odložene se za neke bolje dane

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković potvrdio je da se najveća smotra agrara u regionu, Međunarodni poljoprivredni sajam, neće održati, kako je bilo planirano, od 16. maja, već najverovatnije u septembru.

- Predvideli smo termin od 19. do 25. septembra, ukoliko se sve u vezi sa pandemijom smiri u narednih mesec dana. Efekat će biti manji, ali mislim da bi mogli da organizujemo korektan Poljoprivredni sajam - rekao je Cvetković.
 

Foto: NS Sajam

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković danas je rekao da je nerealno očekivati da muzički festival Egzit bude održan u predviđenom terminu od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, zbog aktuelne epidemiološke situacije u vezi sa virusom korona, kako u Srbiji, tako i Evropi i svetu.

- U ovom trenutku postoje mere koje jasno preciziraju ulazak stranih državljana u Srbiju i one ostaju na snazi do daljeg. Pratićemo situaciju, ali je jasno u ovom trenutku da situacija vezana za epidemiju korona virusa ne ide u prilog održavanju Egzita u julu - rekao je Gojković.
Podsetimo da je juče otkazana i jedna od najvećih evropskih turističkih atrakcija - Oktoberfest,  koji je trebalo po tradiciji da u oktobru bude održan u Minhenu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set