• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Gajić

03.05.2020

14:13

VAROŠICA U SRCU MAČVE JOŠ UVEK ODOLEVA KORONAVIRUSU U Bogatiću nije zabeležen nijedan slučaj zaraze

Vesti

VAROŠICA U SRCU MAČVE JOŠ UVEK ODOLEVA KORONAVIRUSU U Bogatiću nije zabeležen nijedan slučaj zaraze

Podeli vest

Od početka pandemije nije zabeležen nijedan slučaj obolevanja što je ovu opštinu, jedinu od osam na teritoriji Mačvanskog okruga, svrstalo u red malobrojnih koje je "nevidljivi neprijatelj" zaobišao.

- Ovo je poljoprivredni kraj, a s proleća smo više u svojim njivama nego kod kuća i na šoru. Svako ide za svojim poslom, gleda da što više poradi, poseje, obere. Nama nije teško pala naredba o socijalnom distanciranju, nema seljak vremena kad krenu radovi u polju da se druži - objašnjavaju meštani.

Od samog proglašenja vanrednog stanja, u Bogatiću se sprovode sve naložene mere zaštite, a što je još važnije, stanovnici ove varoši ih u najvećoj meri i poštuju. U prilog tome govori i podatak da je samo 17 prekršajnih prijava podneto zbog kršenja mere zabrane kretanja i tri krivične licima koja su prekršila meru samoizolacije od 700 njih koliko je u jednom trenutku bilo pod nadzorom.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TAKO JE TO KAD UZMETE PARE OD ĐILASA PA MORATE DA RADITE SVE ŠTO VAM NAREDI! Vesić raskrinkao Zorana Kesića! (VIDEO)
Politika

TAKO JE TO KAD UZMETE PARE OD ĐILASA PA MORATE DA RADITE SVE ŠTO VAM NAREDI! Vesić raskrinkao Zorana Kesića! (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, objavio je na Fejsbuk i Jutjub profilu snimak na kome se vide pijace u metropolama širom sveta tokom epidemije koronavirusa. Na snimcima se vidi da su operski pevači priredili nezaboravno uživanje kako trgovcima na pijacama tako i ljudima koji su došli da pazare. Ipak, dok se svet hvali takvom slikom, kod nas je isti taj događaj naišao na osudu.

03.05.2020

12:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set