NA BANATSKI NAČIN, U AMERIČKOM FAZONU, PO ITALIJANSKOM RECEPTU! Jedan sivi kaminčić krstari Zrenjaninom, a iz njega se širi neodoljiv miris! (FOTO)

Z. I.

12:08 Srbija 0

Z. I. | 01. 06. 2020.

NA BANATSKI NAČIN, U AMERIČKOM FAZONU, PO ITALIJANSKOM RECEPTU! Jedan sivi kaminčić krstari Zrenjaninom, a iz njega se širi neodoljiv miris! (FOTO)

Marko Glavica iz Zrenjanina, koji je iskustvo majstora kulinarstva sticao radeći na prekookeanskim i rečnim brodovima, zajedno sa suprugom Lidijom, sada je najpopularniji picamen u Zrenjaninu i svakodnevno svojim Al forno sivim kamiončićem krstari ulicama i na licu mesta pravi ukusne pice koje se peku u peći na drva u unutrašnjosti kamiona

- Video sam ovo u Italiji i odlučio da februara ove godine probam u rodnom gradu i za sada sve ide po planu - ističe Marko, uz objašnjenje da je tajna u italijanskom receptu za testo.  

Z. I.

- Drago nam je da se sugrađanima, a naročito deci dopada ono što radimo i planiramo da proširimo biznis - dodaje Lidija, napominjući da se zbog popularnosti sivog kamiončića, često čeka na red, ali da na to, ni ona ni njen suprug ne mogu da utiču i da se maksimalno trude da se dobro organizuju i usluže sve zainteresovane.

Z. I.


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]