• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

22.06.2020

08:49

RHMZ IZDAO UPOZORENJE, PRED NAMA KIŠNI DAN! Očekuju nas grmljavine i velika količina padavina, NE IZLAZITE IZ KUĆE AKO NE MORATE

Vesti

RHMZ IZDAO UPOZORENJE, PRED NAMA KIŠNI DAN! Očekuju nas grmljavine i velika količina padavina, NE IZLAZITE IZ KUĆE AKO NE MORATE

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za danas i sutra na lokalnu pojavu grmljavine i veću količinu padavina.

U Srbiji će biti pretežno oblačno i svežije, mestimično s kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom, iznad većeg dela i sa velikom količinom padavina upozorava RHMZ.

Foto: printscreen rhmz

 

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 13 do 16, najviša od 19 do 23 stepena.

Slično vreme nas očekuje i u narednih pet dana. Promenljivo sa smanjenom čestinom kiše i pljuskova. Dnevna temperatura u postepenom porastu.

Takođe, na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaji će biti u manjem porastu do 21/22. juna, a zatim u stagnaciji i kretaće se iznad vanredne odbrane, a kod h.s. Sečanj u porastu do 22. juna sa prevazilaženjem vanredne odbrane od poplava. 

 

Na slivovima Kolubare i Jadra sa pritokama, Skrapežu, Đetinji, Moravici, Bjelici, kao i na gornjem toku Zapadne Morave tokom 22. i 23. juna vodostaji će biti u većem porastu sa prevazilaženjem upozoravajućih nivoa, a na Jasenici i Kubršnici sa dostizanjem upozoravajućih nivoa.

 

 

Foto: Printscreen You Tube/ Spaso Mladenovski

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set