• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

20.08.2020

09:46

KAFILERIJA PREKINULA RAD, VIŠE NE ŠIRI SMRAD: Zrenjaninci zadovoljni, zagađivač neće raditi sve dok ne ispuni JEDAN VAŽAN USLOV!

Vesti

KAFILERIJA PREKINULA RAD, VIŠE NE ŠIRI SMRAD: Zrenjaninci zadovoljni, zagađivač neće raditi sve dok ne ispuni JEDAN VAŽAN USLOV!

Podeli vest

Nekoliko uzastopnih poseta , inspekcijskih gradskih službi zrenjaninskoj kafileriji "Prekon" doprinele su da decenijski zagačivač vazduha u Zrenjaninu, kafilerija, koja posluje u okviru kompanije "Prekon", konačno, doduše privremeno, obustavi rad.

Gradski inspektori, uverili su se, na licu mesta, da je kafilerija prestala sa obavljanjem proizvodnog procesa i ispuštanja neprijatnih mirisa i da u pogonima trenutno nema sirovina za preradu.

Kako je naglasio Miloš Korolija, zamenik načelnika Gradske uprave Zrenjanin, rešenje o zabrani obavljanja proizvodnog procesa biće na snazi, sve dok “Prekon” ne dostavi dokaze da filteri i uređaji za uklanjanje neprijatnih mirisa, deluju efikasno. 

Foto: Nenad Blažin

 

Gradska uprava napominje da razmatra mogućnosti kako da decenijski problem širenja smrada iz kafilerije, trajno reši, na radost brojnih Zrenjaninaca, koji su otvoreno ušli u borbu i protest protiv kafilerije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set