• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Gajić

17.09.2020

16:34

OTVORENA 52. ČIVIJADA:  U Šapcu počeo "belosvetski vašar humora i satire ", korona redukovala program!

Vesti

OTVORENA 52. ČIVIJADA: U Šapcu počeo "belosvetski vašar humora i satire ", korona redukovala program!

Podeli vest

Narode čivijaški, vaše je neotuđivo i vrhovno pravo da se smejete sebi i drugima, jer smeh je najlekovitiji i najzdraviji lek - reči su kojima je Čivijaški dobošar otvorio 52. “belosvetski vašar humora i satire”

Iako drugačije nego ranijih godina, Šapčani su se svojski potudili da sačuvaju “čivijaški” duh po čemu su prepoznatljivi.

- Grad će tri dana funkcionisati u tom duhu. Izložba karikatura i aforizama omogući će svima da se od srca nasmeju i podsete nekih lepih dešavanja koja su bila deo Čivijade prethodnih godina.

Sa verom i optimizmom, nadamo se da će narednih godina sve biti kao i ranije – istikao je Srđan Mitrašinović, direktor Turističke organizacije Grada Šapca.

Foto: S.G.

 

U okviru ovogodišnje manifestacije, u pešačkoj zoni Karađorđeve ulice biće otvoren Bazar starih i umetničkih zanata.

Zbog epidemiološke situacije, izostaće Čivijaški karneval, fudbalski “turnir” između ekipa novinara, konobara i političara.

Najveći deo sadržaja Čivijade 2020., moći će da se prati “onlajn” preko lokalnih medija i društvenih mreža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set