• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

19.09.2020

10:11

(FOTO) U DANIMA LUDAJE IDEJA NA PRETEK: Najlepše uređeni izlog u Kikindi pripada „Zvončici“

Vesti

(FOTO) U DANIMA LUDAJE IDEJA NA PRETEK: Najlepše uređeni izlog u Kikindi pripada „Zvončici“

Podeli vest

Plodovi jeseni i ove godine osvanuli su u kikindskim izlozima u brojnim maštovito ukrašenim varijantama. Kreativne ideje nisu manjkale, ali je izbor gradske Komisije pao na najlepše uređeni izlog koji se krije na adresi cvećare „Zvončica“

Tradicionalna kikindska manifestacija „Dani ludaje“, ni ove godine nije zaobišla izloge trgovina,
butika, cvećara, frizerskih salona, pa čak ni apoteka. Svesni činjenice da će brojni izlozi u Kikindi u susret početku nadaleko poznatih „Dana ludaje“ osvanuti u jednom sasvim novom ruhu, gradska vlast dodatno je motivisala vlasnike radnji za „Izbor najlepše uređenog izloga“.

Foto: V.N.

 

Komisija u sastavu Miroslava Krnić, sekretarka Sekretarijata za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj, Ramona Tot, članica Gradskog veća i Marko Markovljev, organizator programa u Kulturnom centru bodovala je sve izloge, a maksimalan broj bodova dobio je izlog cvećare „Zvončica“.

- Drago nam je što se vlasnici i zakupci radnji pridruže manifestaciji „Dani ludaje“ i prepoznaju njenu važnost za grad. Iako će ove godine biti obeležena u skromnijoj atmosferi i samo jedan dan, nadamo se da ćemo sledeće godine sve propušteno nadoknaditi i da ćemo videti još više okićenih izloga.

Čestitamo cvećari „Zvončica“ čiji izlog je raznolik i skladno upotpunjen i aranžiran jesenjim plodovima i cvećem-rekla je članica Gradskog veća Ramona Tot.

Foto: V.N.

 

Uređenje izloga malim bundevama, tulajem, kukuruzom i najrazličitijim detaljima simbola jeseni ukomponovanih sa jesenjim cvećem, tradicija je kojoj svake godine pribegava vlasnica „Zvončice“ Mirjana Brkić.

- Drugu godinu zaredom učestvujemo u ovom izboru, od kad je ustanovljen. Svake godine
ukrašavamo izlog za „Dane ludaje“ i to nam predstavlja posebno zadovoljstvo, volimo da
učestvujemo u tome.

Foto: V.N.

 

Za ovaj put izlog smo uredili za jedan dan, a kreativnih ideja uvek ima, njih nikada ne manjka-rekla je ponosna vlasnica najlepšeg izoga za 2020. godinu Mirjana Brkić. Pored diplome i nagradne večere u restoranu za dve osobe, pobednik na izlogu drži nalepnicu „Najlepši izlog 2020. godine“.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set