• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

29.09.2020

15:09

ONI SU DIKA NOVOG SADA:  Najboljim i najhumanijim učenicima uručene nagrade, OVO SU NJIHOVA IMENA

Vesti

ONI SU DIKA NOVOG SADA: Najboljim i najhumanijim učenicima uručene nagrade, OVO SU NJIHOVA IMENA

Podeli vest

Udruženje za promociju društvene odgovornosti održalo je na Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada završnu svečanost povodom završetka projekta Učim+Znam=Vredim na kojoj su najboljim i najhumanijim đacima uručene prigodne nagrade.

Nagrade su uručene Teodori Stanišić, Vukašinu Đinoviću, Marku Sladojeviću i Miroslavu Grubiću nekadašnjim i sadašnjim đacima Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ , koji su od 2015. godine bili čak tri puta promovisani na bilbordima zbog svojih uspeha pa su ove godine njihova imena bila postavljena na bilbordima u okviru ovogodišnje kampanje.

Foto: S.K.

 

 

Takođe, nagrade su uručene i mališanima koji su ovog leta ispred Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ prodavali osvežavajuće napitke, a sav prihod od prodaje uplaćivali Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR-u.

Radivoj Stojković, član žirija projekta Učim+Znam=Vredim i direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj”, čiji su učenici proteklih godina najčešće bili na bilbordima zbog uspeha na domaćim i međunarodnim takmičenjima napomenuo je značaj promocije uspeha mladih.

- Obrazovanje treba da bude jedan od stubova društva i upravo je kampanja promocije najuspešnijih đaka na bilbordima dobar povod da se javnosti skrene pažnja na uspehe koje ostvaruju njihovi mladi sugrađani – istakao je profesor Stojković.

Foto: S.K.

 

Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti, rekao je da je u proteklih šest godina zahvaljujući ovom projektu promovisano na stotine uspešnih đaka osnovnih i srednjih škola.

- Zadatak svih nas jer da se borimo za prave vrednosti i da najuspešniji mladi među nama ostanu u ovoj zemlji i doprinesu njenom razvoju. Danas nas nema mnogo u ovom prostoru zbog poznatih antiepidemijskih mera.

Foto: S.K.

 

Ali kada bi se okupili svi đaci koji su bili promovisani na bilbordima proteklih šest godina i svi oni koji su učestvovali i pomagali i realizaciji projekta Učim+Znam=Vredim, mislim da bi Trg slobode kod Miletićevog spomenika bilo mnogo adekvatnije mesto da se svi okupimo - naglasio je Savanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set