• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

05.11.2020

14:19

KRUŠEVAC SE BORI PROTIV KLIZIŠTA: Na lokaciji Novo groblje, pokrenut je projekat "Pošumljavanje"

Vesti

KRUŠEVAC SE BORI PROTIV KLIZIŠTA: Na lokaciji Novo groblje, pokrenut je projekat "Pošumljavanje"

Podeli vest

Služba za zaštitu životne sredine Gradske uprave Kruševca i Javno komunalno preduzeće,, Kruševac,, završili su realizaciju projekta ,, Pošumljavanje i stabilizaciju klizišta Novo groblje,,.

Od oktobra do novembra na terenu podno Novog groblja u Kruševcu zasađeno je 188 četinartskih i lišćarskih sadnica i 690 sadnica žbunastih autohtonih vrsta.

Foto: R.B.

 

One će na brdu iznad kruševačkih naselja Bare i Paskašnica umanjiti negativne efekte vetra , a svojim korenovim sistemom učvrstiće i stabilizovati klizište na severoistočnoj strani padine ispod Novog groblja, površine preko jednog hektara, kažu u Gradskoj upravi.

Foto: R.B.

 

Ukupna vrednost projekta je 2.074.874,98 dinara, od čega je učešće resornog Ministarstva za zaštitu životne sredine 1.574.874,98, a Grada Kruševca 500.000,00 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set