• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

21.11.2020

13:35

Otkriveno ko je pacijent sa snimka koji je digao Srbiju na noge: Joviša otkrio šta se zaista DESILO U SALI

Vesti

Otkriveno ko je pacijent sa snimka koji je digao Srbiju na noge: Joviša otkrio šta se zaista DESILO U SALI

Podeli vest

Snimak iz Priboja na kom se vide lekari i medicinske sestre koji pevaju uz jedan narodni hit, dok operišu pacijenta obišao je Srbiju.Ovaj potez izazvao je oprečne reakcije, a prava pozadina ove priče, po svemu sudeći, izuzetno je pozitivna.

Joviša je imao rutinsku operaciju, a zbog mogućih srčanih problema lekari nisu mogli da mu daju anesteziju i onda su u dogovoru sa njim se odlučili za jednu alternativnu metodu suzbijanja treme i straha, a kako drugačije – već uz pesmu.

„Mogu reći da sam bio malo uplašen zbog svega i pitali su me koju pesmu bih voleo da čujem, meni je prvo ta pala na pamet. Ta je prava za dušu i srce. Kako su krenuli prvi taktovi odmah sam zaboravio na strah, a kad su i oni krenuli da pevaju bilo mi je mnogo lakše. Sve najbolje i najlepše mogu samo  da kažem o tim lekarima i medicinskom osoblju, bili su izuzetno ljubazni i posvećeni“, izjavio je Joviša Adzić za RINU.

Njegova operacija koja je bila pre desetak dana prošla je u najboljem redu i Joviša je već otpušten iz bolnice, ali ovaj događaj, kako kaže, zauvek će mu ostati u najlepšem sećanju.

„Još nisam video da se tako dobro ekipa slaže. Svi za jednog i jedan za sve. Od te pozitivne energije koju su širili i meni je odmah bilo bolje. Svaka čast za te heroje, koji su i pored ovih teških trenutaka kroz koje svi prolazimo zbog epidemije, našli snagu da budu pozitivni i tako na najbolji mogući način pomognu i svojim pacijentima“, rekao je Joviša.

I nema sumnje, da je ova ekipa zdravstvenih radnika iz Priboja još jednom dokazala onu poznatu – ako sijaš, sjajno je, ako mračiš – mračno je!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set