• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

24.11.2020

15:58

OMČA OD KORONE STEGLA KRUŠEVAC: Gužve pred kovid ambulantom, udvostručen broj zaraženih, LEKARI RADE U DVE SMENE

Vesti

OMČA OD KORONE STEGLA KRUŠEVAC: Gužve pred kovid ambulantom, udvostručen broj zaraženih, LEKARI RADE U DVE SMENE

Podeli vest

U Kruševcu je danas evidntirano još 75 zaraženih virusom korona, u Aleksandrovcu 50, Trsteniku 15, Brusu 10, Ćićevcu 6 i Varvarin 2. Na žalost, preminula je još jedna žena sa teritorije opštine Varvarin, 66. žrtva korone u Rasinskom okrugu. Na infektivnom odelenju kruševačke Opšte bolnice hospitalizovano je 97 pacijenata.

Episkop kruševački David, koji je služio opelo i liturgiju na sahrani patrijarha Irineja.zaražen je korona virusom i hospitalizovan u KBC ,,Dr Dragiša Mišović". On nema upalu pluća, ali je zbog kašlja hospitalizovan 

U Rasinskom krugu virusom korona inficirano je 60 učenika (Trstenik 8, Aleksandrovac 16 i Kruševac 31, Brus 2 i Ćićevac 3), kao i 17 nastavnika (8 u Kruševcu, 4 u Aleksandrovcu i 5 u Trsteniku).

Pred kruševačkom kovid ambulantom su gužve, ali se primaju svi pacijenti bez obzira odakle dolaze i da li imaju overenu ili neoverenu zdravstevnu knjižicu. Samo u toku jučerašnjeg dana obavljeno  je 293 pregleda. Iz ovog razloga biće povećan broj zdravstvenih radnika u kovid ambulanti.

U dve smene, kako nam je potvrđeno, radiće po šest lekara, kako bi sugrađani koji zatraže pomoć istu i dobili. Kruševačko pozorište od danas, usled aktuelne epidemiloške situacije, otkazuje sve predstave do daljeg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set