• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

22.12.2020

07:56

KAD SRBIN PRODAJE "ZASTAVU", SVI SE KRSTE! Cena "prava sitnica", a vlasnik za sve ima JEDNU POSEBNU PORUKU

Vesti

KAD SRBIN PRODAJE "ZASTAVU", SVI SE KRSTE! Cena "prava sitnica", a vlasnik za sve ima JEDNU POSEBNU PORUKU

Podeli vest

Već danima na jednom sajtu polovnih automobila na prodaju je ponuđena „skala 55“ stara 12 godina koja košta neverovatnih 4.250 evra. Cena joj je fiksna, pa nema ni cent gore, ni cent dole. Iako je za mnoge ova tražena količina novca potpuno nerealna, vlasnik ne odustaje i istrajan je u svojoj nameri da „crvenog zmaja“ proda za nekoliko hiljada evra.

„Svaka roba ima svog kupca i neću smanjivati cenu jer sam siguran da taj automobil toliko vredi. On kao da je izašao sa trake, potpuno očuvan i u odličnom stanju, prešao oko 20.000 kilometara. Bolje će ovaj automobil da služi nego neki strani. Svako ima svoje mišljenje, a moje je  da ovaj automobil vredi baš ovoliko i siguran sam da će biti prodat. Ne znam zašto je moj oglas privukao toliku pažnju, kad imate i juga kabrioleta koji košta preko sedam hiljada evra. Postoje ljudi koji su emotivno vezani za ovakva domaća vozila i njima to nije ogromna cifra“, rekao je u telefonskom razgovaru vlasnik crvene „skale 55“ za RINU.

 

Objavio oglas da prodaje "zastavu", stavio POSEBNO UPOZORENJE I ŠOKIRAO SVE: O ovom automobilu bruji Srbija, a sve zbog jednog detalja

Foto: printscreen/polovni automobili

U oglasu stoji da se neće odreći svog ljubimca ako ne dobije traženu cenu

Sa druge strane, oni koji se razumeju u automobile, popravljaju ih i prodaju kažu da je cena poprilično visoka i da bi bila opravdana samo ako se radi o oldtajmeru.

„Taj automobil nije koštao više od sedam hiljada ni nov kad je izašao iz fabrike. Radi se o poslednjim modelima koji su proizvedeni 2008. godine, kvalitetni su, ali ipak ne znam, da li vrede baš tu količinu novca. Jedino ako je prešao izrazito malu kilometražu, onda samo tad vlasnik može da očekuje taj novac. Mada, ne znam ko bi za preko četiri hiljade evra kupio zastavu, kad može kupiti audija, mercedesa..“, rekao je Dragan Vlašković, automehaničar iz Čačka.

Imajući u vidu da je cena možda visoka i sam vlasnik je na kraju oglasa napisao da nema greške u oglasu i da se jave samo zainteresovani za kupovinu. Ostaje da se vidi da li ima još onih koji cene stari kvalitet i srpsku poroizvodnju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set