• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

22.12.2020

14:41

SVI TRAŽE MILANA, SA NJEGOVOG TELEFONA JAVIO SE NEPOZNAT ČOVEK?! Policija proverava sumnjive kontakte, mobilni broj je NESTAO SA MREŽE!

Vesti

SVI TRAŽE MILANA, SA NJEGOVOG TELEFONA JAVIO SE NEPOZNAT ČOVEK?! Policija proverava sumnjive kontakte, mobilni broj je NESTAO SA MREŽE!

Podeli vest

Od nestalog mladića Milana Ilića (35) iz Donjeg Milanovaca, koji je porodičnu kuću napustio drugog dana slave Sv Nikole, tačnije u nedelju 20. decembra, porodica još uvek nema nikakvih vesti

Milan je poslednji put viđen u nedelju u 8 sati ujutru u ulici Kralja Petra u Donjem Milanovcu i tada ga je sreo rođak, inače policajac. Od tada mu se gubi svaki trag.

,, Za nama su neprospavane noći. Jednostavno kao da nismo živi. Još uvek nas drži nada da je naš Milan živ i zdrav i sve smo usmerili na njegovo pronaženje, kaže uznemireni otac Ljubiša, koji kao i majka, dva rođena brata ali i rođaci i svi ostali Milanovčani veruje da će uskoro dobiti najbolje moguće vesti o nestalom Milanu.

,,Istina da je to bio drugi dan slave Sveti Nikola, u nedelju ujutru gotovo da nikoga nije bilo na ulicama, pa je razumljivo donekle da ga niko nije sreo osim jednog našeg rođaka, kome se nije učinilo ništa čudno.

Nismo ni slutili da će otići tako rano bez reči, bez garderobe osim one koje imao na sebi, ništa nije poneo. Nakon što se duži perod nije vraćao a telefon je bio isključen, gajili smo nadu da je ipak tu negde u gradu.

Milanovac je mala sredina, verovali smo da je možda kod nekoga otišao i očekivali smo ga svakog trenutka. Međutim, kad smo počeli da sumnjamo u sve to, obavestili smo policiju u Donjem Milanovcu i Majdanpeku. Još uvek, evo treći dan nemamo nikakvih vesti.

Alarmirali i Gorsku službu spašavanja

Kontaktirali smo čak i Gorsku službu spasavanja ukoliko se evenetualno uputio ka nekom od obližnih brda ili nekoj šumi. Toga dana obišli smo sva mesta u okolini Donjeg Milanovca gde je inače odlazio sa psima koji su mu bila najveća ljubav ali nikakv trag nismo pronašli koji bi ukazao da je tu boravio, kaže otac Ljubiša ističući da neće imati mira dok na bilo koji način ne dođe do bilo kakave infomacije o nestalom sinu.

Foto: Ramo Sadović

 

,, Stariji sin je po profesiji stjuard i uvek supruga i ja strepimo kada leti za Dubaji, kako će proteći let moleći se da uvek bude sve kako treba. Sada sam došao u situaciju ne znajući za razlog, da mlađeg sina tražim kraj Dunava, moleći se Bogu da ga ne pronađem. Sa druge strane u isto vreme molim se Bogu da se odnekuda pojavi živ i zdrav, napominje očajni otac Ljubiša Ilić.

NESTAO MLADIĆ U DONJEM MILANOVCU! Na njegov telefon javio se NEPOZNAT ČOVEK! Da li ste videli nekog od njih?! /FOTO/

Kako smo saznali Milan je bio miran momak koji se koliko je poznato nije nikome zamerio. Radio je ozbiljne poslove u Holandiji i Grčkoj pri ambasadama i kolege i poznanici iz inostranstva koji se javljaju porodici, sa željom da pomognu na bilo koji način, imaju samo reči hvale.

Sa celokupnim slučajem upoznati su pripadnici policijskih organa koji su odmah reagovali po prijavi. Potraga je raspisana i policija je odmah krenula u porikupljanje svih neophodnih podataka obilazeći teren i sva mesta gde je mladić predhodno odlazio sve u cilju istrage i najpovojnijeg mogućeg ishoda, za Informer kažu nadležni Policijske uprave u Boru.

 

Foto: Informer.rs/V.J.

Nestali Milan Ilić
Na Milanov telefon javio se nepoznat čovek

Inače Milanov nestanak prati i jedna vrlo uznemirujuća a za sada još uvek neobjašnjiva i začuđujuća okolnost. S obzirom na to da mu je telefon bio isključen, na poslednji poziv starijeg rođenog brata Mihajla u nedelju 20 . decembra oko 16 časova popodne posredstvom vibera javio se nepoznat čovek, tvrdeći da je iz Svilajnca kao i da su telefon i broj njegovi. Na pitanje Milanovog brata Mihajla da ponovi broj telefona, nije znao i nakon prekida telefonskog razgovora, to je bio i poslednji put kada je Milanov broj viđen na mreži.

U potragu za nestalim mladićem iz Donjeg Milanovca, Milanom Ilićem pored porodice i policijskih snaga uključili su se i meštani ovog grada na Dunavu sa namerom da se mladić pronađe ziv i zdrav.

Prema za sada još uvek nezvaničnim informacijama , došlo se do saznanja da se nepoznati čovek koji se poslednji javio na telefon nestalog mladića nalazi negde u inostranstvu. O čemu se radi i o kome, nadanja su da će poslednju reč dati policiski organi .

Na sebi nosio plavu jaknu farmerke i crne patike

Podsećamo , Milan Ilić je posednji put viđen u nedelju 20 , decembra u Donjem Milnovcu i na sebi je imao teget plavu jaknu sa belim okovratnikom. Farmerice i crne patike. Visok je 185 cm, plave kose i plavih očiju.

Ko poseduje bilo kakva saznanja o nestalom mladiću porodica apeluje i moli da se javi na telefone 060/3777 201 i 065/ 808 9200 ili policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set