• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

30.12.2020

11:17

U RAČUNARU NESTALOG MILANA NAĐENO PISMO, OTAC ZANEMEO KAD JE PROČITAO Potraga za nestalim mladićem se nastavlja, STIGLO 100 PRIPADNIKA INTERVENTNE

Vesti

U RAČUNARU NESTALOG MILANA NAĐENO PISMO, OTAC ZANEMEO KAD JE PROČITAO Potraga za nestalim mladićem se nastavlja, STIGLO 100 PRIPADNIKA INTERVENTNE

Podeli vest

Nakon obraćanja porodice nestalog Milana Ilića (35) iz Donjeg Milanovca nadležnim državnim organima sa molbom da se uključe u akciju rasvetljavanja ovog misterioznog nestanka mladića pre deset dana od kada mu se gubi svaki trag, u potragu su se uključili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, kaže za Informer jedan od članova porodice Ilić

- Pored toga što smo mi gotovo svakodnevno uz nesebičnu pomoć prijatelja i meštana pretraživali teren u okolini Milanovca gde je Milan voleo inače da odlazi sa psima ili sam, u šta je sve bila uključena i policija iz PS Majdanpek i Donji Milanovac, ipak smo molbom morali da se obratimo i lično ministru MUP-a Srbije Aleksandru Vulinu i direktoru policije Srbije Vladimiru Rebiću, kako bi se potraga za Milanom podigla na viši nivo zbog ograničenja mogućnosti ovdašnje policije, koja je zaista pokazala svu profesionalnost u radu. Nismo više mogli da živimo u isčekivanju bez rezultata.

Foto: V.Jović

 

Danas je deseti dan od kada ga nema i naš apel je urodio plodom. U pomoć je pristiglo stotinak predstavnika Interventne jedinice MUP-a Srbije , uključeni su šumari, lovci, lokalni alasi , meštani, rendžerska služba JP ,,Nacionalnog Parka Đerdap,, iz Donjeg Milanovca, tako da smo svi krenuli u opsežno pretraživanje okoline u nadi da ćemo našeg Milana pronaći negde živog i zdravog. Potraga se obavlja i na vodama Dunava, u šta je uključena i Pogranična policija koja obalu, odnosno dunavsko dno pretražuje čamcem i sonar sondom - kažu članovi porodice Ilić koji danima žive u strepnji i iščekivanju, ali ne gube nadu da će se nestali momak ipak odnekuda pojaviti.

Inače podsećamo, Milan Ilić, iz Donjeg Milanovca poslednji put je viđen 20. decembra u jutarnijim satima kada ga je sreo u ulici Kralja Petra u Donjem Milanovcu rođak inače, pripadnik policijske stanice u gradu na Dunavu.

Po rečima roditelja, koji su odmah nestanak prijavili nadležnim organima, Milan je krenuo bez ijedne reči i sa sobom ništa nije poneo. Nakon pregleda sobe i ličnih stvari, jedino što je nedostajalo je lična karta i figura koju je na poklon dobio, a asocira na vezanost čoveka i psa.

Foto: Informer/V.J.

 

U lap topu ostala je poruka u vidu pisma u kojoj za sada još nepotvrđene informacije govore da je nestali mladić želeo da krene i svoj život nastavi sam, onako kako je to on zamislio. Ono što je predstavljalo enigmu za roditelje je njegova opsesivna ljubav i vezanost za pse ptičare, rase mađarska vižla od kojih se nikada nije odvajao, a da ih se tako lako odrekao i ni u jednom delu prepiske koju je ostavio nije ih pomenuo, reči su oca Ljubiše Ilića.

Milana u svom rodnom mestu znaju kao staloženog momka koji je radio u inostranstvu i veoma malo vremena provodio sa porodicom u Donjem Milanovcu. On govori više jezika, radio je u ambasadama Grčke, Holandije i Velike Britanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set