• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

18.02.2021

08:28

NESTAO MLADIĆ (18) IZ NIŠA, OČAJNA MAJKA MOLI ZA POMOĆ! Bio kod drugara, na putu do kuće mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!

Vesti

NESTAO MLADIĆ (18) IZ NIŠA, OČAJNA MAJKA MOLI ZA POMOĆ! Bio kod drugara, na putu do kuće mu se IZGUBIO SVAKI TRAG!

Podeli vest

Osamnaestogodišnji Jovan Cvetković, maturant Umetničke škole u Nišu nestao je sinoć. On je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića oko 23 časova, nakon čega mu se gubi svaki trag

– Sinoć oko 11 javio se da je krenuo kući jer je bio kod druga. Ispratio je drugaricu koja živi blizu njegove kuće i od tada mu se gubi svaki trag – kaže majka nestalog mladića Milica.

Jovan na sebi ima farmerice, crni duks i jaknu, kao i crne patike.

Foto: Novosti

Nestao Jovan Cvetković

Majka kaže da je dobar momak i da se ne kreće u lošem društvu. Kaže da njen sin, koji je pre 18 dana proslavio punoletstvo, nema nikakvih problema.

– Planirao je da drugarici u stanu napravi žurku iznenađenja. Inače se uvek javljao kući i nije sklon problematičnom ponašanju – kaže majka.

Jovana su cele noći tražili majka i svi njegovi drugovi. Majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu javi na 063 7312 987.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set