• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2021

09:22

ŠIROM SRBIJE izmene na putevima zbog radova, na graničnim prelazima TERETNA VOZILA ČEKAJU DO DVA SATA

Vesti

ŠIROM SRBIJE izmene na putevima zbog radova, na graničnim prelazima TERETNA VOZILA ČEKAJU DO DVA SATA

Podeli vest

JK "Putevi Srbije" saopštili su jutros da na naplatnim stanicama na autoputevima u zemlji nema zadržavanja vozila

Kako je saopštila Uprava granične policije, na graničnim prelazima teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju na Horgošu i Batrovcima dva sata, a kod Šida 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

"Putevi" navode da na deonici Smederevo (Radinac) - Ralja, od 25. marta izmena režima saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji kolovozne ploče mosta preko reke Ralje. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Auto-put E-75, petlja Novi Sad Centar - petlja Novi Sad Sever, na levoj servisnoj saobraćajnici paralelnoj sa auto-putem u smeru ka Subotici, od 7.00 do 17 časova, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.

Auto-put E-80, obilaznica oko Dimitrovgrada, u zoni tunela Pržojna padina i tunela Progon, radovi na održavanju putne ITS opreme, od 12 do 15 časova. U zoni radova biće zauzeta vozna saobraćajna traka u desnoj tunelskoj cevi oba tunela, smer ka graničnom prelazu Gradina, a saobraćaj će biti preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku. Tokom izvođenja radova planirane su četiri kratkotrajne potpune obustave saobraćaja u trajanju od po 15 minuta.

Auto-put E-75, petlja Vrčin - petlja Umčari, do 28. marta od 8.00 do 16 časova izvode se radovi na obeležavanju oznaka - desna ivična linija, iz smera Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set