• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2021

16:21

NESTALA I NENADOVA DEVOJKA?! Potraga za dvoje tinejdžera, upoznali se preko intererneta!

Vesti

NESTALA I NENADOVA DEVOJKA?! Potraga za dvoje tinejdžera, upoznali se preko intererneta!

Podeli vest

Nakon što je otac Nenada Nikolića (15) iz Mirosaljaca kod Lazarevca u četvrtak uveče prijavio da mu je nestao sin sa devojkom T.M. (15), koju je upoznao preko Interneta, njena porodica takođe je prijavila nestanak u rodnom Požarevcu

- Majka devojčice T.M. pre nekoliko dana prijavila je da joj je ćerka nestala - nezvanično pišu mediji.

Da podsetimo, Nenad je ocu rekao da ide da isprati devojku do autobuske stanice. Međutim, po rečima oca, on se tog 15. aprila nije vratio kući, a navodno je sa devojkom koja je takođe maloletna, ušao u autobus za Beograd.

NESTAO TINEJDŽER (15) IZ LAZAREVCA! Otišao da isprati devojku na autobusku stanicu i nije se vratio, otac OTKRIO ČUDNE DETALJE

 - Sin je upoznao tu devojku preko Instagrama. Ona je u sredu došla kod nas kući. Otišli su u sobu i tu su bili do četvrtka do 12 sati. Sin je tada rekao da ide da je isprati do Lazarevca i od tada mu se gubi svaki trag. Zvali smo ga na mobilni, ali je nedostupan - priča zabrinuti otac.

Foto: Informer/društvene mreže

Kako tvrdi, sa suprugom je u četvrtak oko 21.30 otišao u policiju i prijavio nestanak sina.

- Potom me je zvala majka te devojčice. Rekla je da ona ništa ne zna i da se ni njena ćerka nije vratila kući. Rekla je i da je njena ćerka za Lazarevac u sredu krenula sa 1.500 dinara i 20 evra. Moj sin nije imao ni dinar kod sebe kad je otišao da je isprati - kaže Darko i moli sve građane da, ukoliko vide Nenada, to jave policiji ili na broj 065/8173655.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set