• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.04.2021

17:26

NA AUTO-PUTU I DALJE HAOS! Zbog kolone hitno obustavljen saobraćaj kroz tunel Brđani! VOZILA STOJE PO 150 MINUTA!

Vesti

NA AUTO-PUTU I DALJE HAOS! Zbog kolone hitno obustavljen saobraćaj kroz tunel Brđani! VOZILA STOJE PO 150 MINUTA!

Podeli vest

Na autoputu E-763, od tunela Brđani do Preljine, u smer ka Preljini danas posle podne zbog povećanog intenziteta saobraćaja formirana je kolona vozila od osam kilometara, saopstili su Putevi Srbije

U tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, obustavljen je i saobraćaj zbog formirane kolone vozila koja preti da zatvori tunel.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za strpljenje, i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju na tunelima.

Na naplatna stanici Preljina vozila se danas posle podne zadržavaju 150 minuta, dok na naplatnoj stanici Ljig više nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Foto: RINA



Na naplatnoj stanici Takovo zadržavanje vozila je 120 minuta.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Niko , AMSS, Putevi Srbije i radio stanice, da se udostoji da vozače informiše i usmerava, a sačuvaj Bože da prestanu s naplatom putarine, tj. da časte svoje građane za veliki praznik.

samo kažem i predlažem

pre 2 godine

Ima li nekog da se seti da moze mnogo bolje,jednostavnije,prakticnije,tacnije itd.itd.Pa sistem već postoji samo ga treba prilagoditi,PARKING SISTEM!!!Uđe se na Auto-put,uzme se kartica na kojoj je odšampan cenovnik za svaki pojedinačni izlaz,a koji ima posebnu šifru za svaki izlaz,kao na parkingu-zone.Usput se plati mobilnim,a prilikom izlaska kamera prepozna broj,uplatu i nema zaustavljanja.Pa toga imamo svakodnevno PARKING I GARAŽA SISTEM.Auto ovoliko,kamion toliko,autobus onoliko...Uz TAG ostaje i klasična naplata u kešu za strance u tranzitu i dr.Samo bi se organizacija protoka i propusta vozila prilagodila ovom sistemu.Pa na biranje,kome šta više odgovara,bez gužvi uz zadovoljstvo svih.Uporno forsiranje plaćanje u gotovom novcu me neodoljivo podseća na onu čuvenu opasku bivšeg ministra Velje Ilića o-"kraduckanju"!Hvala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set