• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Božić

18.05.2021

14:50

SREMSKA MITROVICA POMAŽE PORODICI JOVANOVIĆ! Majci čija je ćerkica nastradala u požaru biće obezbeđen smeštaj i dodeljena pomoć!

Vesti

SREMSKA MITROVICA POMAŽE PORODICI JOVANOVIĆ! Majci čija je ćerkica nastradala u požaru biće obezbeđen smeštaj i dodeljena pomoć!

Podeli vest

Gradske vlasti Sremske Mitrovice obezbedile su privremeni smeštaj i svu potrebnu pomoć Bebi Jovanović iz Šašinaca, čija je sedmogodišnja ćerka stradala u požaru!

- Sve nas je potresla stravična nesreća porodice Jovanović. Saosećamo sa majkom i porodicom i
Grad Sremska Mitrovica učiniće sve da im pomogne. Majka i dvoje dece juče su izašli iz

mitrovačke bolnice i trenutno su smešteni kod komšije u Šašincima, koji im je izašao u susret.

Centar za socijalni rad "Sava" isplatio je jednokratnu novčanu pomoć porodici, a gradske vlasti

već su dostavile Jovanovićima pakete sa hranom i odećom i snosiće troškove sahrane tragično
nastradale devojčice.

Foto: Informer

 

U najskorijem vremenu porodici ćemo obezbediti smeštaj, poručila je Svetlana Milovanović, gradonačelnica Sremske Mitrovice.

Foto: Informer

 

U stravičnom požaru, koji je u subotu zahvatio kuću Jovanovića u Šašincima, izgorela je sedmogodišnja Ljubica, dok su njena majka Beba, brat Sreta i sestra Svetlana zadobili opekotine, a četvorogodišnja Melisa i dalje se u teškom stanju nalazi u Institutu za majku i dete u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set