• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: toppres

05.06.2021

09:30

Čovek u selu kod Ljiga farbao ogradu, a onda je čuo pucketanje: Okrenuo se i UGLEDAO NEŠTO ŠTO GA JE NATERALO DA POBEGNE KOLIKO GA NOGE NOSE

Vesti

Čovek u selu kod Ljiga farbao ogradu, a onda je čuo pucketanje: Okrenuo se i UGLEDAO NEŠTO ŠTO GA JE NATERALO DA POBEGNE KOLIKO GA NOGE NOSE

Podeli vest

U selu Lalinci nedaleko od Ljiga, danas je uočen medved kako slobodno šeta na svega nekoliko metara od kuća. Kako saznajemo, ova zver je prišla blizu jedne vikendice dok je vlasnik tog objekta bio u dvorištu.

„Taj čovek povremeno dolazi u selo, vikendaš je ima tu plac. Čuli smo da je farbao ogradu i rekao nam je da je čuo neko pucketanje, kada se okrenuo, na svega par metara iza njega bio je medved. On je bežao do nas, kako bi se spasio, jedva smo ga smirili, čovek je bio izbezumljen“, pričaju meštani iz ovog Ljiškog sela.

Prema nezvaničnim informacijama na samo dvadesetak kilometara sa druge strane auto puta u mestu Jajčić lovci su pronašli tragove medveda.

Foto: rina

Mečka je bila na par koraka od njega

Inače, ovo nije prvi put da medvedi ovako slobodno šetaju ovim planinskim selima, pre samo desetak dana na hranilištu Lovačkog udruženja „Rajac“ pojavila se mečka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

da stvarno cudno ,medved na planini i u sumi ,da li ste vi normalni stra je tu cudno mi njihovostaniste unistavamo

VOJIN

pre 2 godine

И МЕЧКА ВОЛИ ДА ЛИВАДАРИ !!!

MILOS

pre 2 godine

Pa i medvedi moraju negde da se smeste to je njihovo staniste!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set