• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

18.07.2021

08:18

SPREMITE SE ZA PLJUSKOVE I GRMLJAVINU! RHMZ izdao upozorenje, očekuju nas vremenske nepogode!

Vesti

SPREMITE SE ZA PLJUSKOVE I GRMLJAVINU! RHMZ izdao upozorenje, očekuju nas vremenske nepogode!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sparno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na vremenske nepogode za današnji i sutrašnji dan

Danas i sutra se zadržava nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, a lokalno se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, navodi RHMZ.

Po podne i uveče očekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.


Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 16 do 20 C, najviša dnevna od 26 do 30 C, na istoku toplije, do 34 C.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, ujutru je moguća kratkotrajna kiša, a po podne i uveče očekuju se i pljuskovi s grmljavinom. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura oko 20 C, najviša dnevna oko 29 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do utorka biti promenljivo vreme, sa kisom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Od srede pretežno sunčano, po podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, krajem sedmice u porastu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set