• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

04.08.2021

22:16

BRAT (5) I SESTRA (9) OTIŠLI DA SE IGRAJU, VIŠE IH NIKO NIJE VIDEO! Policija itenzivno tragaza decom, majka neutešna! Foto

PU Niš

Vesti

BRAT (5) I SESTRA (9) OTIŠLI DA SE IGRAJU, VIŠE IH NIKO NIJE VIDEO! Policija itenzivno tragaza decom, majka neutešna! Foto

Podeli vest

Devetogodišnja devojčica iz Srbobrana i njen petogodišnji brat nestali su 2. avgusta u Nišu. Mališani su tog jutra otišli do parka Čair kako bi se tamo poigrali a kako se nisu vratili kući ni do večernjih sati, njihova majka Snežana Đorđević je nestanak dece prijavila policiji. Za bratom i sestrom se intenzivno traga, ali za sada nema nikakvih tragova o njihovoj sudbini

Snežana kaže da je pre mesec dana došla iz Beograda u niško selo Gornji Matejevac i to sa troje dece. 

- Udala sam se za jednog čoveka, ali nam nije išlo pa smo se rastali. Nakon toga sam boravila u Nišu u centru grada, pa sam srela jednog dečka i počela sa njim da živim. Deca su imala običaj da idu po gradu da šetaju i igraju se. Tog dana kada su nestali, sinčić i ćerkica su od ranog jutra tražili da ih pustim da idu u park Čair da se igraju. Dozvolila sam im i dala im 700 dinara da se provedu. Kako se nisu vraćali kući otišla sam da ih tražim. Celog dana sam obilazila mesta gde sam znala da vole da idu ali ih nisam našla pa sam njihov nestanak prijavila policiji – kaže uznemirena žena. 

Ističe da nema predstavu šta se sa njima desilo ali da strahuje i od najgoreg. 

- Zamolila bih svakog ko ih vidi da se javi. Nemam nikakve vesti, brinem se a ih nije neko ubio, da nešto nije urađeno sa njima. Totalno sam izludela od brige, samo želim da mi se deca pojave i vrate – kazala je ova dvadesetosmogodišnjakinja. Ona je isključila mogućnost da je otac mališana odgovoran za njihov nestanak.

Foto: D. K.

Majka Snežana Đorđević

- On živi u Rumi, ni ne zna da smo mi u Nišu – objasnila je Snežana. Kazala je da je nedavno izgubila jedno dete, pa da joj cela ova situacija još teže pada.

- Umrla mi je šestomesečna ćerkica, tako odjednom, ne znam ni od čega. Sada mi nema ni ovo dvoje dece, strašno je to što mi se dešava – rekla je Snežana. 

Niška policija je saopštila da im je prijavljen nestanak dva deteta, te da devojčica ima crnu kosu do ramena i da je obučena u sivo belu majicu kratkih rukava i teksas šorts.  Dečak ima plavu kosu, a na sebi je imao belu majicu i sivi šorts. 

Policija je saopštila da intenzivno traga za decom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njima da se jave na telefone 192 i 018 522982.

Foto: PU Niš

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesns

pre 2 godine

Pustiti tako malu decu samu napolje bez roditeljskog nadzora van svake pameti. Ti sestro nisi pod libelu. Moli boga da ti se deca nadju.

Majka

pre 2 godine

U vremenu u kojem živimo nepojmljivo mi je da neko pusti maloletnu decu da sama idu u šetnju ili u park a da nemaju nikakav nadzor. Nadam se da ce decu ubrzo pronaći i da su oboje dobro.

Jovo

pre 2 godine

Немојте се пренемагати како "не можете да замислите ..." кад је то свакодневна појава. Сигурно сте безброј пута видели мале Роме тог узраста како просе на улици или перу шофершајбне аутомобилима који стоје на семафору. Њихови родитељи не само да "могу да замисле" да су им мала деца на улици већ их они тамо и шаљу да зараде.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set