• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2021

13:25

NEVREME SE STUŠTILO NA SRBIJU! Objavljena hitna upozorenja meteorologa, evo šta nas čeka narednih dana

Tanjug/Jaroslav Pap

Vesti

NEVREME SE STUŠTILO NA SRBIJU! Objavljena hitna upozorenja meteorologa, evo šta nas čeka narednih dana

Podeli vest

Jaka kiša praćena grmljavinom počela je da pada u većem delu Srbije.

Na sajtu RHMZ objavljeno je hitno upozorenje, u kojem se navodi da će se oblačnost sa pljuskovima, grmljavinom, lokalnom pojavom grada i jakog vetra, koja je zahvatila severozapad Zlatiborskog, premeštati ka Kolubarskom okrugu.

Takođe, na sajtu “Weather2Umbrella” objavljeno je upozorenje na jače pljuskove sa grmljavinom, nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

 

 

RHMZ je jutros upozorio da su posle podne i uveče moguće su ponegde kratkotrajne vremenske nepogode - velika količina padavina za kratak vremenski period, pojava grada i kratkotrajno olujni vetar, sa većom verovatnoćom pojave u severnoj, zapadnoj i u centralnoj Srbiji.

U Srbiji će sutra na severu biti pretežno sunčano, u ostalom delu promenljivo oblačno mestimicno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab do umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 19, a najviša dnevna od 25 do 29 stpeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 13. avgusta, za dane vikenda i u ponedeljak pretežno sunčano i toplije.

U ponedeljak na severu i u planinskim predelima, a u utorak i sredu i u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost, malo svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Zatim do kraja perioda pretežno sunčano i toplo.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set