• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

21.08.2021

21:00

ŠOK U RESTORANU U UŽICU! Gosti se prestravili od ovog prizora! Ugledali zmiju, a kada joj je Arsenije prišao... /FOTO/

Z.G.

Vesti

ŠOK U RESTORANU U UŽICU! Gosti se prestravili od ovog prizora! Ugledali zmiju, a kada joj je Arsenije prišao... /FOTO/

Podeli vest

Poskok koji je danas viđen u jednom užičkom restoranu na obali Đetinje, nije bio za posluženje, već je prestravio sve goste, osim jednog – užičkog zmijolovca Arsenija Hadži Basura

 

- Bio sam sa drugom na kafi u bašti tog restorana. Za susednim stolom video sam da je jedan čovek odjednom uzrujano skočio sa stolice. Ostali, koji su sedeli sa njim, počeli su panično da reaguju uz poklike “zmija"! Zmija mu je prišla na 30 cm od nogu - priča Arsenije ovaj neverovatni događaj u sred restorana.


On nije gubio ni trenutak vremena.
- Odmah sam ustao i uz pomoć gajbe za piće pričuljio sam poskoka i uhvatio! Golim rukama naravno, jer uvek zmije hvatam golim rukama – kaže užički zmijolovac, koji je kasnije odneo zmiju i pustio je na sigurno, gde nema mnogo ljudi.

Foto: Z.G.


Duž keja reke Đetinje, oko Gradske plaže i u kanjonu reke, priča Arsenije, imao je dosta posla.
- Imao sam dosta intervencija i insitiraću od Gradske uprave da se u tom plažnom delu i stazi ka Staparskoj banji, baš iz razloga što u tom delu ima dosta zmija pogotovu poskoka, koji je najopasnija i najotrovnija zmija Evrope, postave table upozorenja. Na tim tablama trebalo bi da piše i savet kako reagovati u susretu sa zmijom i medicinski savet kako postupiti u slučaju ujeda – kaže Arsenije.

Foto: Z.G.


Građanima ipak savetuje da “ne treba sada zazirati od šetnji u ovim prelepim delovima Užica, već samo u susretu sa zmijom obići je u što širem luku i, naravno, imati na umu onu staru narodnu izreka – ne čarkaj zmiju!”.

Foto: Z.G.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set