• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.09.2021

09:58

Do 24. septembra izmenjen režim saobraćaja zbog radova, A EVO I NA KOJIM DEONICAMA!

Vesti

Do 24. septembra izmenjen režim saobraćaja zbog radova, A EVO I NA KOJIM DEONICAMA!

Podeli vest

Izmenjen režim saobraćaja od 20. do 24. septembra na autoputu u zoni petlje Smederevo i petlje Požerevac, u smeru od ka Nišu, zbog radova na obnovi kolovoza, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije"

Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru od Beograda ka Nišu, sa obezbeđenim izlivima i ulivima na petljama.

Saopšteno je da će u smeru ka Beogradu za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Saobraćaj je do 15. novembra preusmeren na lokalni put na delu ukrštanja državnog puta sa Autoputem na deonici od Preljine do Požege zbog rekonstrukcije puta i nadvožnjaka.

Putevi Srbije saopštavaju da će se do 15. oktobra u periodu od 7 do 17 časova saobraćaj na deonici Golo Brdo - HE Ðerdap odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi u zaštitnom i putnom pojasu na Autoputu od petlje Dobanovci do petlje Bratovci obavljaju se do 30. septembra u toku svetlog dela dana, u oba smera i pomeraju se sukcesivno po lokacijama.

Za saobraćaj u zoni radova zatvorena je zaustavna traka u dužini od 200 metara, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Takođe, iz Puteva javljaju da se na deonici od Pirota do Kitke da 24. septembra obustavljen saobraćaj zbog asfaltiranja kolovoza, osim za vozila hitne pomoći i vozla Sektora za vanredne intervencije.

Saobraćaj na autoputu u oba smera na deonici Lajkovac-Ljig odvija se preticajnim i voznim saobraćajnim trakama od 7 do 15 časova, dok su zaustavne saobraćajne trake zauzete zbog košenja putnog pojasa.

Isto tako, kažu iz Puteva Srbije, zbog košenja putnog pojasa autoputa na deonici Obrenovac - Ub, u oba smera od 7 do 15 časova, za saobraćaj su zauzete zaustavne, dok se saobraćaj se odvija preticajnim i voznim trakama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set