• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

08.10.2021

18:06

NE ZNAMO ŠTA NAS JE SNAŠLO, IZGUBILI SMO ANU ZA TRI DANA! Sestra preminule porodilje neutešna: Samo da beba Jovan bude dobro!

Vesti

NE ZNAMO ŠTA NAS JE SNAŠLO, IZGUBILI SMO ANU ZA TRI DANA! Sestra preminule porodilje neutešna: Samo da beba Jovan bude dobro!

Podeli vest

Marija, sestra porodilje Ane P. (36) iz Vrnjačke banje, koja je jutros preminula od koronavirusa u UKC Kragujevac, kaže da još uvek ne mogu da poveruju da Ane nema

 

- Još ne znamo šta nas je snašlo, ovo je nemoguće. Za tri dana smo je izgubili. U ponedeljak je otišla u bolnicu, tada nam se i javila iz Kragujevca. Uspela je da nam kaže da će da je porode i da zovemo njenog muža Dušana da odmah krene u Kragujevac. Tad sam je poslednji put čula. Potom je odmah porođena, u osmom mesecu, dobili smo Jovana, to ime je izabrala još ranije. Bar je beba sada bolje, zet neprestano zove u Kragujevac da se raspita. Samo da nam beba bude dobro. Kod kuće ga čeka brat od nepune dve godine - priča Marija.

Kako Marija priča, Ana je živela sa suprugom i sinom i ističe da ništa nije bilo tako dramatično, ni slutilo na tragediju.

- Samo pre mesec dana je od ginekologa dobila das pije "pentraksim", to je jedino što znamo. Majka je mnogo loše, upravo je dolazila Hitna pomoć zbog nje. Imam još jednu sestru, živi na Kosovu, čekamo da i ona dođe. Anu ćemo da sahranimo sutra u 12 sati na groblju u Vrnjačkoj Banji - jedva je rekla sestra.

Foto: Pixabay

Kako je Informer saznao, Ana se pre pet dana javila lekarima u veoma teškom stanju sa niskom saturacijom. Lekari u Kraljevu su je odmah pregledali i hitno je prebačena za Kragujevac.

- Njeno stanje bilo je izuzetno loše, pluća su joj bila razorena, a saturacija joj je bila 35. Test je pokazao da je pozitivna na koronu. Brzo je transportovana za Kragujevac - rekao je direktor OB u Kraljevu Zoran Mrvić.

Kako Informer saznaje, trudnica je bila u osmom mesecu trudnoće.

- Lekari iz Kragujevca odmah su uradili carski rez. Borila se do danas ali je preminula - rekao je Mrvić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ralex

pre 2 godine

Dali neko u Srbiji umire od neke druge bolesti ili samo od korone.

Mira

pre 2 godine

Pametnjakovići. Zar treba da ti se nacrta situacija da bi možda shvatio.

VladimirR

pre 2 godine

Svi sa drugim bolestima će pomreti jer ne mogu da se leče u bolnicama koje su prinudno prešle u kovid režim zbog pametnih za koje korona ne postoji a ipak dođu da se od nje leče kad ih spopadne. Ne bi trebalo da potpisuju pristanak oni koji hoće da se vakcinišu nego oni koji odbijaju i te posle ne primati na lečenje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set