• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2017

12:06

U ŠPANIJI UHAPŠEN IGOR VACLAVIĆ, TOKOM AKCIJE POGINULE TRI OSOBE! Srpski Rambo osmunjičen za dvostruko ubistvo pao u gaćama

Vesti

U ŠPANIJI UHAPŠEN IGOR VACLAVIĆ, TOKOM AKCIJE POGINULE TRI OSOBE! Srpski Rambo osmunjičen za dvostruko ubistvo pao u gaćama

Podeli vest

Srbin Igor Vaclavić, poznatiji kao srpski Rambo, koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo, uhapšen je sinoć u Španiji. Za njim su tragale italijanske vlasti

Srpski državljanin poznati i kao Norbert Feher, Igor Vaclavić i "Igor Rus", uhapšen je u Španiji nakon jedne smrtonosne pucnjave, javljaju mediji u Italiji.

Oni su još preneli da je Igor zarobljen toikom prošle noći.

Policija je saopštila da su poginule tri osobe među kojima i dvojica vojnika Civilne garde.


Oni su poginuli prilikom razmene vatre sa čovekom koji je identifikovan kao Norbert Feher.

Hapšenje se odigralo u područjima El Ventorriljo, između gradova Teruela u Andori i Albalete del Arzobispo.


Hapšenje Igora Srbina udarna je vest u svim španskim medijima, koji od jutros izveštavaju o dramatičnoj akciji policije.

Podsetimo, Igor Vaclavić (41) iz Subotice, koga je italijanska policija prozvala "ruski Rambo" jer je u Moskvi služio vojsku, već mesecima je najtraženiji čovek u Italiji zbog surovog dvostrukog ubistva i jednog ranjavanja.

On je 1. aprila ubio Davida F. (52), vlasnika bara u Bolonji, jer mu nije predao novac. Nakon pljačke, pobegao je u obižnju šumu, gde ga je, nakon što se gotovo nedelju dana u njoj krio primetio čuvar, koji je pokušao da ga uhapsi, ali je i njega ubio.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 6 godina

I to vam je vest? Jedna recenica? Naslov? A gde je tekst?

sara

pre 6 godina

SRAMOTE NAS TI SRPSKI MAFIJASI PO CELOME SVETU.

Ljube

pre 6 godina

Sa ubistvom dva policajca sad je završio karijeru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07